Zahvale i svjedočanstva

Picture
Zvonko14.02.Od kad sam svjestan sebe, sjećam se oca koji mi je govorio o bl. Stepincu. Svetom kardinalu Crkve koji je cijeli svoj život dao Bogu, za istinu i dobro svakog čovjeka. Lik bl. Stepinca prati me cijeli život. Njegov primjer svetog života za mene je uvijek ogledalo u koje se mogu ogledati kako bih se ispunio nadom, vjerom i ljubavlju, pouzdanjem da Bog ima zadnju riječ u mom životu. Hvala ti Bože na daru svetog života našeg blaženog kardinala Alojzija Stepinca!2022.
Picture
Jelena24.09.Hvala ti sveti Alojzje što si bio uz moje najmilije kad mi je bilo najteže što si zagovarao kod gospodina za moga sina2021.
Picture
Nina Pavicevic27.08.Po zagovoru blaženog kardinala Stepinca prije pet godina dobila sam uslišanje prevelike molbe da je za mene to bilo pravo čudo.2021.
Picture
Nevenka Mandl24.07.Po pomoći blaženog Alojzija Stepinca nezaposleni suprug i sin dobili su odličan obiteljski posao 2016. godine. Vječno smo zahvalni za tu pomoć.2021.
Picture
Jelena22.04.Hvala ti blaženi Alojzje Stepinas što si čuvao i čuvaš moju obitelj🥰posebno hvala što si bio uz moga sina u najtežim trenucima i da danas imamo osmjeh na licima❤2021.
Picture
Marija07.02.Molila sam blaženog Alozija Stepinca da položim težak ispit iz matematike na faksu ekonomije, prve godine, koju sam obnavljala, pa parcijalno upisala.Nikako ga nisma mogla položiti, i nakon još molitava drugim svecima odlučila sam zamoliti bl. Alozija za pomoć i položila sam ga... Evo, uspješno sam završila falkultet i u radnom sam odnosu sedam godina. I dan danas mu se molim kao i ostalim svecima... Ali sam odlucila ako položim tad ću pisat svjedočastvo, al nikao nisam našla vremena i evo sad produhovljena valjda njegovom devetnicom pišem nakon nekoliko godina odlaganja ovo svjedočanstvo... Valjda ima sve svoje zašto. Bogu hvala i blaženom Aloziju! 😇🙏2021.


Ispiši stranicu