Molitve

Picture
Ivanka Nedić 23.08.Blaženi Alojzije, u zajedništvu sa Presvetom Bogorodicom Marijom i svim svecima u nebu, moli Boga za moja dva sina da požele primiti sakrament svete potvrde. Bogu hvala2019.
Picture
zvone09.08.Blaženi Alojzije Stepinče moli za moju ljubav i da imam ljubavi velike prema svojoj ljubavi. HVALA TI NA SVEMU BLAŽENI ALOJZIJE.2019.
Picture
Andreja04.08.Blaženi Alojzija Stepinac, ti si meni preporučen kao zagovornik kod Boga Oca našega, čije Lice sada smiješ gledati. Molim te blaženi Alojzija, zagovori me kod Oca našega, da mi pošalje predviđenu pratnju koja će me na mome životnome putu ravnati, upravljati i čuvati, da mogu jednoć i ja gledati sveto Lice našega premilosrdnog i ljubaznoga Oca. Uzdam se u tvoj moćni zagovor. To te molim od svega srca. Amen.2019.
Picture
Ivanka Nedic30.06.Blaženi Alojzije, u zajedništvu sa Presvetom Bogorodicom Marijom i svim svecima u nebu, moli za fra Milana da uspješno završi studij, te još uspješnije posije ljubav svog osobnog duhovnog zvanja Bogu hvala2019.
Picture
Vita24.05.Ozdravi mi oko Blaženiče , učini mi to po Kristu Gospodinu Bogu našemu, molim te2019.
Picture
ANA MALEKINUŠIĆ r. PETROVIĆ18.02.SVETI ALOJZIJE, MOLI ZA NAS!2019.
Picture
Ivanka 18.02.Hvaljen Isus i Marija Žar ljubavi koju osjetimo u srcu neka nam pomogne oprostiti izrečene neistine licem u lice. Svjetlo istine neka nam pomogne ljubiti i kad smo svjesni laži ili „malo preoblikovane" istine, kojom se nadaju ostvariti nekakvu dobrobit iz izrečene laži. Bogu hvala da smo ljubljeni2019.


Ispiši stranicu